BLOGGER TEMPLATES AND MyYearBook Layouts »

Forever Love

Banner created with MyBannerMaker.com

Thursday, November 5, 2009

Jangan Bilang Tidak

video


lagu ni adalah 1st song yg nizam dedicate kt aku....ms tu,aku kwn lg ngn dia...dr lagu ni,segalanya bermula.....he is so romantic....he r always make me happy n make me feel that i am so special to him....

The Rain Dengar Bisikku

video

Dengar Bisikku ~THE RAIN~

kadang aku berfikir
dapatkah kita terus coba
mendayung perahu kita
menyatukan ingin kita

sedang selalu saja
khilaf yg kecil mengusik
bagai angin berhembus kencang
goyahkan kaki kita

genggam tanganku jangan bimbang
tak usahlah lagi di kenang
naif diri yang pernah datang
jadikan pelajaran sayang

dengar bisikanku oh dinda
cuba lapangkan nada kita
trima aku apa adanya
jujur hati yang kita jaga

mengapa selalu saja
kilaf yang kecil mengusik
bagai ombak yang besar
goyahkan kaki kita

genggam tanganku jangan bimbang
tak usahlah lagi di kenang
naif diri yang pernah datang
jadikan pelajaran sayang

dengar bisikanku oh dinda
cuba lapangkan nada kita
trima aku apa adanya
jujur hati yang kita jaga

bila indahmu tak menghilang
hentikan dulu dayung kita
bila kau ingin lupakan aku
ku tak tau apalah daya

Saturday, October 24, 2009

TOUR AT SEGAMAT WITH BELOVED ROOMATE



best gler jln2 arini...ngn roomate yg gler2 n happening...g mkn2,window2 shopping...thx to wana sbb blnja kteorg mkn roti canai..."terima kasih daun keladi,esok lusa blnje lagi"...mmg arini keje duk mkn je...letih xyah cter la...haus lak tu...segamat panas tgh hari,ptg sejuk....mcm biasa...IT'S RAIN DAY GUYS...hope our relationship will be stay forever...love you all...our sweetest memory will be in heart always...*IQA-FARA-WANA-AJ* 24 OKTOBER 2009

Friday, October 23, 2009

NORSHAFIQA MOHD. POUZAN






It's me...nama aku Norshafiqa Mohd. Pouzan...nk panggil iqa boleh, sha boleh,shafiqa lg bgus...hehehe...ank jati s'gor...LEO person...what can i describe about me, i'm simple, happy, loving...ank sulung...love to play skating ice, bowling, n karaoke....hehehe...i'm so in love with Afzanizam...He is my first love...FANATIC WITH WHITE ROSE...

Wednesday, October 21, 2009

BOTH OF US....ONCE UPON TIME...



ni la gmbr aku n nizam ms masing2 tgh kecik n smpi la besar...hehehe...comel lak tgk gmbr ni....hehehe...semoga hubungan kita berkekalan syg....smpi akhr hyt.... ayg syg sgt2 kt b... u r my baby :) boy forever....

Tuesday, October 20, 2009

20 OKTOBER 2009

hari ni aku terasa amat2 merindui insan yg bernama AFZANIZAM RAMLAN....di saat2 aku amat2 memerlukan kekuatan menghadapi dugaan...saat2 aku ingin menghadapi test, aku juga berperang dengan perasaan amat risaukan mama yang sedang di operation kerana "adik"ku meninggal di dalam kandungan pada usia kandungan 5bulan...betapa mama menghadapi risiko yg tinggi dengan tekanan darah yg naik.... B....AYANG BETUL2 PERLUKAN KEKUATAN DARI B SKRG NI....U R THE ONLY ONE WHO CAN MAKE ME MORE STRONGER....I NEED U NOW B....

Tuesday, October 13, 2009

Ku Ingin Kamu

video


Artis : Romance
Lagu : ku ingin kamu

Demi semua yang aku jalani bersamamu
Kuingin engkau jadi milikku
kuingin kau disampingku

Tanpa dirimu ku hanya manusia tanpa cinta
Dan hanya dirimu yang bisa
Membawa surga dalam hatiku

Chorus:
Ku ingin engkau menjadi milikku
Aku akan mencintaimu
Menjagamu selama hidupku
Dan aku kan berjanji
Hanya kaulah yang kusayangi
Ku akan setia disini
Menemani

Sentuhanmu
Bagaikan tangan sang dewi cinta
Yang berhiaskan bunga asmara
Dan membuatku tak kuasa (Back to chorus)

Di setiap arung gerak
Tersimpan di hati kecilku
Bahawa dirimu terindah untukku (Back to Chorus)

Chorus 2:
Selama ku masih bisa bertahan
Selama ku masih bisa bernafas
Selama Tuhan masih mengijinkan
Kuingin selalu menjagamu

Back to Chorus2 [3x]

Selama ku masih bisa bertahan
Selama ku masih bisa bernafas

Friday, October 9, 2009

IQA _ SHANIZAM

video

Thursday, October 8, 2009

SALAM SEJAHTERA

video

Samudera

Salam Sejahtera

Tiada secantik bahasa mu
Ku gubah lalu menjadi lagu
Tidak setanding paras
Wajahmu itu menjadi rindu

Andainya bulan retak seribu
Bayangmu ada dimana-mana
Jika kaca berderai
Luka tertusuk
Seluruh jiwa
Kita pun diibaratkan
Kasih suci yang bahagia
Aku turut merasakan
Mahligai yang
Jadi nyata... bersamamu

Pertama dan kaulah segalanya
Riwayat yang menghikayat cinta
Kasih jangan biarkan
Kata yang nista
Membakar kita

Kata janji bukan ukuran
Hanya sejati dalam diri
Kuburkan aku dihatimu
Demi cinta sebelum mati
Sejauh manapun terpisah
Kau dihatiku dan ku sama
Dalam tidur dalam terjaga
Ku ucapkan salam sejahtera

WHITE ROSE FOR 6 MONTH ANNIVERSARY



ni bunga yg nizam bg for our 6 month anniversary....my lovely white rose....aku mmg x sangka nizam bg bunga ni....i think yg aku tgk kt nizam ni....dia ni nmpk mcm x amik kisah ngn ape yg gf dia nk...but, sebenarnya,dia sgt amik kisah...walau susah mcm mn pun dia nk tunai kn permintaan 2, dia akn cuba sedaya upaya..tu yg aku terharu sgt2...actually nizam ni sgt romantik.....aku mmg syg sgt kt nizam...dia mmg da byk sgt berkorban utk aku....mmg aku xdapat nk balas semua pengorbanan dia....hanya kesetiaan yg aku pertaruhkan utk dia... I WILL FOREVER LOVING YOU MY LOVE..... MMMMUUUUAHHHH!!!!

TERCIPTA UNTUKKU

video


ni video lagu tema SHAFIQA n NIZAM...tiap kali nizam nyanyi lagu ni,dia msti kata yg mata dia "MASUK HABUK"...terharu...aku pun terharu gak sebenar nya...tp selalu nya aku wt kental2 depan nizam...hehehe...malu la klu dia nmpk aku nangis...hmmm...tp sebenarnya,da byk kali pun aku nangis depan dia....hehehehe...'AKU INGIN ENGKAU SELALU HADIR DAN TEMANI AKU DI SETIAP LANGKAH YANG MEYAKINIKU KAU TERCIPTA UNTUKKU SEPANJANG HIDUPKU'

PAINTBALL... TEMBAK!!!!



pada 30 Jun 2009, aku teman nizam g main paintball ngn kwn dia...TEMBAK!!!!hehehehe...tu first time aku tgk game paintball tu cmne..seram aku tgk game...n AFZANIZAM, bakal tunang aku,tak di izin kn main game tu...hihihihi...klau nizam bg pun, aku tetap takkan main gak...aku takut la main game mcm tu...mcm ganas je...lps tu,klau kne kt bdn, xnk lak berbekas cm kne demam campak...bju pun kotor...part yg ni la paling mlas...nk menyental lg...lenguh tgn aku...hehehe..ape pun, aku seronok..sbb dpt teman nizam...time tu la dia pening kepala...dpn mmber2 dia nizam mntk aku tlg urut kn kepala dia....hihihi...I LOVE YOU SO MUCH BABY BOY...

SELAMAT HARI RAYA



bertarikh 22 september 2009, gambar ni di amik ms nizam dtg beraya kt umah...aku rasa bahagia sgt2...aku tak sangka nizam surprise kn aku dgn datang beraya kt umah...siap pakai bju melayu lg...padahal, nizam ni,mmg susah sgt nk pakai bju melayu...dia boleh komplot ngn adik aku nk surprise aku...siap mama n ayh aku pun join sekaki..geram pun ada,tp yg pasti...terharu n happy mengatasi segala2nya...da la ms ni semua family2 belah mama n ayh aku dtg beraya kt umah..ms tu raya hari ke-3...xnk lak nizam ni segan...x pasal2 semua ahli family aku tau yg nizam ni bakal tunang aku...for my BABY BOY..I REALLY LOVE U SYG...ayg mmg syg kn b...sepenuh hati ayg...

Wednesday, October 7, 2009

SHA_NIZAM



pada 3 Oktober 2009 hari tu,aku kne wt assigment subjek tourism...jd aku n kwn2 aku,mek n mastura plan wt kt putrajaya...gmbr ni, aku amik lps da settle smua...thanks to my love baby boy sbb snggup berpanas tlg ayg wt assignment...betapa b syg kn ayg...b byk sangat berkorban utk ayg..kdg2,tak terbalas rasa nye....maaf kn semua kesalahan ayg syg...I LOVE U SO MUCH...SEMOGA KITA AKAN BAHAGIA SMPAI AKHIR HAYAT....AMIN....