BLOGGER TEMPLATES AND MyYearBook Layouts »

Forever Love

Banner created with MyBannerMaker.com

Tuesday, May 25, 2010

Menjelang Konvokesyen Ku....

aku sendiri xtau ape yang aku rasakan saat-saat ni... adakah aku seorang insan yang x mepunyai perasaan?? dalam kad jemputan, bersamaku nanti akan ada dua insan lain...dan aku mengutamakan mama & ayah... namun,jauh di sudut hatiku, terdetik satu perasaan 'kalau la syg dpt dtg sme, bahagia nya rasa'..namun, aku x meletakkan harapan yang tinggi untuk mama & ayah datang.. aku faham.. ayah penat & letih bru balik dari keje.. dan, nizam bertanya padaku ' ayang nk b datang ke??'..tipulah klau aku katakan aku xnk nizam datang..itulah impianku sebenarnya..selalu aku angan-angan kan saat-saat tu... nizam datang ke setiap majlis konvokesyen ku nanti..untuk diploma & degree.. tp, aku faham... nizam keje... aku x sepatutnya meletakkan harapan yang tinggi.. klau boleh,aku teringin sangat ketiga-tiga insan yang sentiasa memberi aku semangat hadir di melihat aku di atas pentas,menerima anugerah...bestnya kalau dapat terima bunga ucapan tahniah dari nizam,insan tersayang..tapi..aku tak mampu mengawal semua ni... aku redha & aku pasrah... tapi.. kenangan ni... sukar untuk aku gambarkan..

Monday, May 24, 2010

I LOVE U SO MUCH SAYANG....

i love u without any reason syg... ayg betul2 speechless when u say that " kte nk g jmpe mak sbnr nye ni" ms tu dlm fikiran ayg "oh...that i'm dreaming??" but,this is reality syg...thx bcz da mnyayangi ayg sepenuh hati...terima kasih sbb syg begitu jujur,setia n serius dalam perhubungan kita...ayg btul2 hargai semua tu...i love u so much syg..n ayg rsa bahagia sgt...xda kata yg dapat ayg ungkap kn untuk gmbr kn kegembiraan & kebahagiaan ayg...

Wednesday, May 12, 2010

Celebration!!!







i love so much syg..hanya ini yang mampu ayg lakukan utk celebrate our anniversary and your birthday... thx so much to my lil bro n her gf...yied~yana... i really appreciate your help.. ayang mungkin x mampu nk lakukan sesuatu yang boleh wat sayang terharu..tp,ini yg mmpu ayg siap kn dlm kesibukan ayg exam..u r always in my mind n my heart my love... i always love u... i will always pray to be ur wife...insyaALLAH... ~forever love~ happy anniversary my love...

Tuesday, May 4, 2010

HAPPY ANNIVERSARY SAYANG...

video