BLOGGER TEMPLATES AND MyYearBook Layouts »

Forever Love

Banner created with MyBannerMaker.com

Monday, January 30, 2012

Great Moment

u know what syg?? 28 jan is so sweet.. bl b bgtau ayh ada fmly day kt sg.sembilang,mula2nya ayg blurr..then i realize..eh..dkt je tu ngn umh aku..pantai remis!! yes!! tu la tmpt nye.. hehehe.. u tau x syg, seyesly i really happy when i'm going skype dgn ank buah u, afif.. kelincahan dye, kepetahan dye bercerita mencuit & menarik aty i.. n bl dye ckp ~afif encem mcm pak long, nk pandai mcm pak long~ aty ayg xdpt nk luahknan mcm mn.. sedih,sayu,smua da bercampur.. aunty syg afif..

syg..bl u cter ayh tye tu tye ni psl meru ms OTW g pntai remis, ayg terharu, happy, mcm2 la... dgn reaksi mak yg comel bl usik u, hehehehe tmn aty ada bunga2 mekar... hehehehe.. apa2 pun smua cter ms u kt pantai remis wt ayg hapy.. wlau x dpt join sme, tp hopefully, 1 day, kte akn dpt rasai semua ni bersama.. Amin.. Insha-ALLAH..

Thursday, January 26, 2012

Hakikat

Apa yang di tinggalkan kini hanyalah kenangan.. Namun, mengapa insan yang ada, yang di tinggalkan semakin menjauh dan menjauh.. Apakah salah & dosa insan yang mengharapkan hubungan itu terus kekal akrab & berterusan.. Mengapakah hubungan ini harus di biarkan lenyap & sepi begitu sahaja.. Sedih.. Tangis.. Mampukah senyuman ini terus bertahan menutupi dan mengaburi semua rasa ini?? Adakah satu masa nanti hakikat sebenar akan terungkai dengan ketenangan?? Atau jua dengan kekalutan?? Semoga hakikat ini akan berakhir dengan ketenangan dan kebahagiaan..


Kasih akan tetap mengalir walau kasih itu jauh di mata.. Kasih itu abadi di dalam hati

Sunday, January 15, 2012

Lagu ni... best!!! ~Pelengkap hidupku~

video
thanks to my syg atas video ni... hehehehehe...
terharu x mampu nak kata ni :'))
bahagia berbunga2 dalam hati

Seketika namun membahagiakan

tanggal 29 december 2011..
saat aku berjumpa dengan insan yg ku syg..

bermula perjalanan dengan dia menjemputku..
kemudian singgah makan di rumahnya bersama emaknya yg di kasihi puan salmah...
dengan lauk udang sambal.. best emak syg masak :)
kemudian ke mont kiara untuk menghantar my handy-cam yg rosak..
thanks sygku..sbb sudi temankan ayg...
ya ALLAH..serius la klau ayg yg pegi sendiri,alamat nye,mmg sesat la...ntah bersimpang siur bertingkat2 jln..fuh!!nsb core-driver ada..hehehehe..thank u so much syg...
da la,lps tu,sudi hntr ayg smpi rumah..hehehehe
sempat gak la ayg memasakkan mee goreng untuk cinta hatiku...
hope sedaplah ok cyg??hehehehehe
apa yang paling happy,walau seketika kita berjumpa,namun,cukup membahagiakan hati ayg...
terima kasih syg kerana sudi bahagiakan ayg..